Background

Martin ave, Remuera

This extensive renovation project took 18 months to complete but the transformation of the old Remuera home was incredible. The centre piece of this extensive house is a canter-levered staircase that projects out of an in-situ concrete wall that we hand built and poured on site. There is a bridge that travels through the glass link joining the new black themed house to the old white themed house together. Very cool!

Background

This project took a tired and disjointed home and transformed it into a current, liveable work of art, that takes your breath away as you walk through and appreciate the clean lines and contrast of materials used.

Our goal as the builder was from the outset to execute the vision that the Architect John Irving had put on paper, It is a dream home for our client and a project that we are truly proud to have in our portfolio.

Background